Te huur op Curaçao

Uw vastgoed aanbieden op onze website? Mail naar info@weberenweberbeheer.com


Ruim Appartement te Sun Valley

Huurprijs: Ang 1200.-

 

Het appartement bestaat uit 2 slaapkamers (met airco), 1 badkamer (voorzien van warm water), een ruime keuken, eetkamer en woonkamer. Er is een ruime overdekte voorporch en een achterporch, een washok plus een berging. Parkeerruimte op omheind terrein met elektrisch hek. Inclusief 4-pits stoof, alarminstallatie, internet (Wi-Fi), vaste telefoon, Direct-TV, 4-pits stoof. 

 

Woonhuis te Abrahamz

Huurprijs: Ang 2100.-

 

Abrahamz is een rustige en veilige wijk, slecht 15 autominuten van stad.

Deze vrijstaande woning met 156 m2 leefruimte heeft

* 3 slaapkamers, 2 voorzien van airco

* 2 badkamers.

* washok

* een carport welke plaats biedt aan 2 auto

* eigen tuin

 

 

Ruim familiehuis te Jongbloed (4 slaapkamers)

Huurprijs: Ang 2500.-

 

Deze woning is gelegen in de wijk Jongbloed die geliefd is om zijn centrale doch rustige ligging. Op de begane grond bevinden zich de woonkamer en de ruime open keuken en de eerste slaapkamer met badkamer. Op de bovenverdieping een zeer ruime overloop met balkon, de master bedroom met eigen badkamer en de 2 overige slaapkamers die een badkamer delen. Alle slaapkamers zijn voorzien van airco. Washok aanwezig.  Overdekte carport

 

Villa met zwembad in beveiligd resort Sunset Heights

Huurprijs: Ang 3200.-

 

De woning heeft 3 ruime slaapkamers (voorzien van airco) met 2 inloopkasten, 2 badkamers en een zeer ruime woonkamer van ongeveer 80 m². Daarnaast een erg moderne keuken met ingebouwde gasfornuis/gasoven, een apart washok en magazijn ruimte.

 

Huurprijs:  Ang 3200,- p/m incl zwembad onderhoud