Te huur op Curacao

Uw vastgoed aanbieden op onze website? Mail naar info@weberenweberbeheer.com


Blue Bay BO 12/13

Huurprijs:  Ang 4500.-

De villa van 400 m2 wordt ongemeubileerd verhuurd. Hij valt op door de zeer ruime opzet, zowel binnen als buiten en de privacy die geboden wordt. Het huis ligt goed op de wind. Rondom de villa zijn diverse terrassen en een royaal uniek vormgegeven zwembad met pooldeck en gazebo. Vanaf de terrassen is er een spectaculair uitzicht onder andere op de golfbaan en de Caraïbische zee en de Piscaderabaai zijn te zien. De terrassen lopen over in het groen van de golfbaan, die daardoor als achtertuin van deze villa te beschouwen zou zijn.

Kaya Mozart 4

Huurprijs:  Ang 4100.- incl tuin & zwembadonderhoud

Bijzondere stijlvolle en vrijstaande villa, voorzien van alle comfort,  op ongeveer 15 minuten afstand van Willemstad en 30 minuten van de luchthaven.

Gelegen in de gewilde wijk Cas Grandi, een residentiele heuvelachtige omgeving waar een constante verkoelende bries waait, nabij het Spaanse water en Jan Sofat. Jan Thiel beach ligt op enkele minuten afstand evenals diverse supermarkten.

Royal Palm Resort 20F

Huurprijs:  Ang 3000.- 


Gemeubileerd appartement te Royal Palm Resort,  3 slaapkamer, 3 badkamers, 2 balkons.

 

De ruime en lichte woonkamer is voorzien van openslaande deuren waarmee u toegang heeft tot een van de twee balkons.  Hiervan is 1 balkon geheel overdekt en beide balkons bieden (gedeeltelijk) zeezicht. De woonkamer is compleet gemeubileerd en voorzien van een televisie, telefoon en  internet (kosten internet niet inbegrepen).

VERHUURD - Kaya Seru Sablica 34

Huurprijs:  Ang 3200,- p/m incl zwembadonderhoud 

Zeer mooie woning met zwembad te huur in de beveiligde buurt Sunset Heights. De woning heeft 3 ruime slaapkamers (voorzien van airco)

met 2 inloopkasten, 2 badkamers en een zeer ruime woonkamer van ongeveer 80 m². Ook een erg moderne keuken met ingebouwde gasfornuis/gasoven, een apart washok en magazijn ruimte.

 

De ruime porch is voorzien van luikdeuren en kan tevens dienen als tweede woonkamer. Vanuit de porch heeft u zicht op het zwembad en de luxueuze palapa. Kortom een zeer gezellig en warm huis.