Te huur op Curacao

Uw vastgoed aanbieden op onze website? Mail naar info@weberenweberbeheer.com


VERHUURD - Kaya Seru Sablica 34

Huurprijs:  Ang 3200,- p/m incl zwembadonderhoud 

Zeer mooie woning met zwembad te huur in de beveiligde buurt Sunset Heights. 
De woning heeft 3 ruime slaapkamers (voorzien van airco)

met 2 inloopkasten, 2 badkamers en een zeer ruime woonkamer van ongeveer 80 m². Ook een erg moderne keuken met ingebouwde gasfornuis/gasoven, een apart washok en magazijn ruimte.

De ruime porch is voorzien van luikdeuren en kan tevens dienen als tweede woonkamer. Vanuit de porch heeft u zicht op het zwembad en de luxueuze palapa. Een zeer gezellig en warm huis.

Kaya Mozart 4

Huurprijs:  Nafl 4550 incl tuin & zwembadonderhoud

Bijzondere stijlvolle en vrijstaande villa, voorzien van alle comfort,  op ongeveer 15 minuten afstand van Willemstad en 30 minuten van de luchthaven.

Gelegen in de gewilde wijk Cas Grandi, een residentiele heuvelachtige omgeving waar een constante verkoelende bries waait, nabij het Spaanse water en Jan Sofat. Jan Thiel beach ligt op enkele minuten afstand evenals diverse supermarkten.

Royal Palm Resort 20F

Huurprijs:  Nafl 3000.- 

Gemeubileerd appartement te Royal Palm Resort,  3 slaapkamer, 3 badkamers, 2 balkons.

De ruime en lichte woonkamer is voorzien van openslaande deuren waarmee u toegang heeft tot een van de twee balkons.  Hiervan is 1 balkon geheel overdekt en beide balkons bieden (gedeeltelijk) zeezicht. De woonkamer is compleet gemeubileerd en voorzien van een televisie, telefoon en  internet (kosten internet niet inbegrepen).