Blue Bay BO 12/13 - Schitterende villa met geweldig uitzicht

For Rent: Ang. 4500.-                                                                                                                   Per direct beschikbaar  

De villa bevindt zich op het Blue Bay Resort, een luxe en veilig resort met een eigen 18 holes golfcourse en strand. Op het resort zijn diverse restaurants, een duikschool en andere faciliteiten. Het ligt op 10 (filevrije) minuten van het vliegveld en Willemstad. In de directe omgeving zijn er diverse kleine strandjes.

 

De villa van 400 m2 wordt ongemeubileerd verhuurd. Hij valt op door de zeer ruime opzet, zowel binnen als buiten en de privacy die geboden wordt. Het huis ligt goed op de wind. Rondom de villa zijn diverse terrassen en een royaal uniek vormgegeven zwembad met pooldeck en gazebo. Vanaf de terrassen is er een spectaculair uitzicht onder andere op de golfbaan en de Caraïbische zee en de Piscaderabaai zijn te zien. De terrassen lopen over in het groen van de golfbaan, die daardoor als achtertuin van deze villa te beschouwen zou zijn.

 

De villa omvat een tweetal verdiepingen, 4 slaapkamers en 2 badkamers. De bovenverdieping wordt bereikt middels een statige en stijlvolle entree. Op de bovenverdieping vindt u onder meer een semi-open keuken, voorzien van diverse apparatuur. Vanuit de keuken komt u direct in de woonkamer en van daaruit op het ruime terras. Verder vindt u op deze verdieping nog een royale studeerkamer/ eetkamer, met openslaande deuren naar een groot terras met fantastisch uitzicht, en voorts een gastentoilet. Tenslotte bevindt de hoofdslaapkamer zich nog op deze verdieping. Deze is van airconditioning voorzien en heeft een privé badkamer.

De beneden verdieping bereikt u middels een trap. Daar zijn een drietal koele slaapkamers. Deze zijn allen voorzien van air conditioning en delen een badkamer. Er is ook een garage die vanuit het huis bereikbaar is.

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging kunt u vrijblijvend contact opnemen via: info@weberenweberbeheer.com of bellen naar +5999 5283080.