Ruime villa met 4 slaapkamers en zwembad te Sunset Heights

Huurprijs:  Ang 3500.-                                               

Ruime villa met 4  slaapkamers en 3 badkamers  en privé zwembad op het beveiligde resort Sunset Heights

Deze goed onderhouden villa wordt ongemeubileerd aangeboden. De ruime woonkamer is voorzien van 2 openslaande deuren die leiden naar de royale overdekte achter porch. De open keuken is voorzien van een ingebouwde oven en afwasmachine en aansluitend bevindt zich de bijkeuken met voldoende ruimte voor de wasmachine. 

 

Twee van de slaapkamers kunnen als master bedroom aangemerkt worden en zijn voorzien van airco, walk-in closet,  en suite badkamer v.v. douche,wastafel en toilet.

De overige twee slaapkamers zijn ruim en ook voorzien van airco en kledingkasten. Tevens is er een derde badkamer aanwezig.

 

De tuin is aangelegd met tropische planten en is voorzien van drip systeem en biedt voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. 

 

Verder zijn alle denkbare voorzieningen aanwezig:  horren voor de ramen, elektrisch toegangshek, buiten douche, pomphuis, buiten toilet, pergola, buiten BBQ, wateropvangsysteem voor zowel de tuin als het zwembad, drip systeem, kluizen, horren, internet, 24-uurs bewaking. Kortom; een buitenkansje.

 

Prijs : Ang 3500 per maand inclusief zwembad onderhoud/tuinonderhoud/resort fee

 

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging kunt u vrijblijvend contact opnemen via: info@weberenweberbeheer.com of bellen naar +5999 5283080.

Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een bezichtiging in te plannen!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.