Te koop op Curacao

Te Koop: Ruime woning met zelfstandige studio

Vraagprijs: € 359.000.- 

 

Zeer ruime woning met zelfstandige studio, tropentuin en groot zwembad. De woning is gelegen in de buurt Cas Grandi en is van alle gemakken voorzijn. Zo is de keuken compleet met moderne inbouwapperatuur, is de tuin volledig voorzijn van sproeiers en is het zwembad grotendeels geautomatiseerd. Een heerlijk gezinshuis met voldoende ruimte in een rustige omgeving op 972 m² grond.

 

 


Te Koop: Bedrijfspand op A-locatie
Vraagprijs: Ang 510.000,- k.k.

 

Het vrijstaande pand gelegen aan de Schottegatweg Oost (Ring) staat op 585m2 eigendomsgrond en heeft een bebouwd oppervlakte van 136m2.

De uitstekende bereikbaarheid plus de vele commerciële activiteiten in de directe nabijheid maken deze locatie erg gewild.

 


Wilt u uw huis door Weber & Weber laten verkopen of verhuren? Neem dan direct contact op met Weber en Weber op telefoonnummer/Whatsapp:+5999-5283080 of mail naar info@weberenweberbeheer.com.

Na een groot aantal aanvragen te hebben ontvangen van onze klanten en door uitbreiding van het team is besloten dat vanaf 1 augustus 2017 Weber en Weber ook zal assisteren bij het verkoopklaar maken alsmede de verkoop van uw woning. Wij zorgen voor een gerichte verkoopstrategie waardoor u de maximale waarde uit uw vastgoed zult halen. Ook hebben wij gecertificeerde internet marketeers in dienst die uw online bereik drastisch kunnen verbeteren.