Royal Palm Resort 20F - Ruim Appartement in Centraal Gelegen Resort

For Sale: Verkoopprijs € 230.000.-                              

Appartement te Royal Palm Resort, 3 slaapkamers, 3 badkamers , 2 terrassen.

Het appartement heeft een ruime en lichte woonkamer die voorzien is van openslaande deuren waarmee u toegang heeft tot een van de twee ruime terrassen. Hiervan is 1 terras geheel overdekt en beide terrassen bieden (gedeeltelijk) zeezicht.

Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de open keuken die onder andere voorzien is van oven, vaatwasser en nieuwe ijskast.

De master bedroom grenst aan een van de 2 balkons en heeft een en suite badkamer met zowel douche als bad plus een walk-in closet.

Ook de tweede slaapkamer heeft een badkamer en suite en is voorzien van douche en dubbele wastafels.


De derde slaapkamer grenst eveneens aan het terras en bevindt zich naast de derde badkamer.

Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning en alle badkamers zijn voorzien van warm water.


Tevens biedt de woning nog een separaat berg- en washok. Via deze ruimte komt u in de inpandige garage. De ruime garage biedt behalve voldoende ruimte voor een auto tevens zeer veel opslagruimte en is voorzien van een elektrische toegangsdeur. Overigens is de woning aan de voorzijde ook per trap te bereiken.

Het Royal Palm Resort is werkelijk schitterend beplant en heeft een aantal gemeenschappelijke faciliteiten waaronder een gemeenschappelijk zwembad en 24-uurs bewaking. Op loopafstand bevinden zich diverse hotels en stranden.

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging kunt u vrijblijvend contact opnemen via: info@weberenweberbeheer.com of bellen naar +5999 5283080.

 

Verkoopprijs : 230.000 Euro

Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een bezichtiging in te plannen!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.