Wat doet Weber & Weber Beheer?

Curaçao groeit steeds meer uit tot een populair vakantieland.

Niet alleen vanwege het klimaat, de cultuur en de vriendelijke bevolking maar ook omdat investeren in onroerend goed steeds aantrekkelijker wordt.

Wellicht overweegt u daarom de aankoop van een tweede woning op het heerlijke eiland Curaçao.

Misschien bent u reeds in bezit van een (tweede) woning en heeft de ervaring u geleerd hoe belangrijk het is uw woning met een gerust hart achter te laten tot uw volgende bezoek.

 


Beheer

Nu is beheer een breed begrip en ook de motieven voor het in beheer geven kunnen legio zijn. U wilt geen zorgen over onderhoud, de tuin, het zwembad, de post, de huurpenningen  of misschien wilt u een beter verhuurresultaat van uw woning of appartement.

Deze zorg en verantwoordelijkheid nemen wij graag van u over maar eigenlijk zouden we daar nog iets aan toe willen voegen: Betrouwbaarheid, een flexibele instelling, het maken van duidelijke afspraken en het afstemmen van persoonlijke wensen.

Service centraal

Het mag duidelijk zijn dat bij Weber & Weber Beheer service hoog in het vaandel staat. En omdat wij niet verbonden zijn aan een makelaar staat dan ook de service en niet de sales voorop. 

We werken samen met de betere vakmensen maar het staat u ook vrij ons met uw eigen vertrouwde mensen te laten samenwerken.

Tevredenheidsgarantie

Dat wij onze beloftes waarmaken blijkt uit het tevredenheidsonderzoek gehouden onder onze clientèle waaruit blijkt dat we door 80 % beoordeeld zijn als zeer goed en door de resterende 20% met ruim voldoende.